Kattoremontti Espoo

KATTOREMONTTI JA KATON KORJAUS LAADUKKAASTI ESPOON SEUDULLA

KATTOREMONTIT AMMATTILAISELTA 100% SUOMALAINEN YRITYS

Kattoasiantuntijamme toteuttavat täyden palvelun kattoremontit sekä katon korjaustyöt Espoossa ja pääkaupunkiseudulla. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä mikään kattoremontti ei ole meille kohtuuttoman suuri tai liian pieni. Hoidamme kattokorjaukset tunnettujen valmistajien laadukkailla materiaaleilla, huolellisesti eri työvaiheita kunnioittaen. Työskentelemme läpinäkyvästi ja pidämme työn etenemiseen liittyvästä tiedotuksesta huolta koko projektin ajan. Kattoremontit ja -huollot tarjoamme niin yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöille Espoon seudulla ympäri vuoden. Kauttamme hoituvat ammattitaidolla kaikki katon kunnostukseen ja huoltoon liittyvät kattotyöt, katon korjaukset sekä uusien konesaumakattojen asennus.

PELTI-, TIILI- JA HUOPAKATTOREMONTIT KATTOALAN ASIANTUNTIJALTA

Meiltä saat avaimet käteen -periaatteella toteutetut kattoremontit laadukkaasti, suunnittelusta toteutukseen pelti-, tiili- ja huopakattoihin Espoon alueella. Taitavissa käsissämme kattoremontit hoituvat eri kokoluokan projekteihin mittavista katon korjauksista, osaremontteihin ja pihavaraston vesikatteen tiivistyksiin. Lisäksi teemme uudet konesaumakatot vankalla ammattitaidolla ja hoidamme kaiken kattoon liittyvän kerralla kuntoon, kuten asennamme rännit, lumiesteet sekä tikkaat.

Pyydä kattoasiantuntijoiltamme ilmainen arvio kattoremontista. Tulemme aina ensin paikan päälle, toteuttamaan huolellisen arvion katon kunnosta ja annamme tarjouksen kattoremontista. Voihan olla, että arvion perusteella ilmenee, että katon pesu ja -maalaus on täysin riittävä toimenpide suojaamaan kattosi ja nostamaan sen uuteen kukoistukseen. Mikäli kattoremontti kuitenkin on edessä, on se usein kerralla suuri investointi, joten sinun on hyvä tietää kauttamme helposti haettavasta joustavasta OP-rahoituksesta. Toteutamme kattoremontin eri vaiheet huolellisesti ammattitaidolla ja päätämme projektin työmaan loppusiivoukseen.